40%

Valaistus vie kiinteistön energiankäytöstä jopa 40%.

40%

Älyvalaistus säästää jopa 40% energiaa.

60%

LED-valaistus kuluttaa noin 60% vähemmän energiaa.

2vk

Älyvalaistuksen asennus kestää noin 2 viikkoa.

Miltä kuulostaisi, jos kiinteistönne voisi säästää 20 – 40 prosenttia vuotuisesta sähkölaskustaan ja parantaa asukkaiden turvallisuutta ja viihtyvyyttä?

Valaistusuudistus on yrityksen kannalta helpoin tapa taklata nousevia energiakustannuksia ja säästää valtavasti vuositasolla. Valaistuksen päivittäminen älykkääseen LED-teknologiaan maksaa itsensä takaisin jo toteutuksen takuuaikana, jonka jälkeen reaalisäästöt nousevat huikeiksi.

modern building with stairwell

Helpoin ja kannattavin energiatehokkuustoimi

Hyvä valaistus parantaa piha-alueen ja julkisivun ulkonäköä, lisää turvallisuutta ja vähentää esimerkiksi kaatumisia liukkailla keleillä. Ilkivalta myös vähenee ja parkkeerausturvallisuus paranee. Rappukäytävissä liikkeen tai auringonvalon mukaan säätyvä älyvalaistus säästää energiaa huomattavasti, ollessaan päällä vain silloin ja siellä missä sitä tarvitaan.

Miten älyvalaistusuudistus toteutetaan?

Valaistusuudistukset toteutetaan älykkäällä Bluetooth BLE -ohjatulla LED-teknologialla, jonka energiansäästö paranee entisestään auringonvalon tai liikkeen mukaan säätyvien sensorien avulla.

Toteutamme älyvalaistusuudistuksen avaimet käteen –ratkaisuna, johon sisältyy kaikki ensimmäisestä kartoituksesta suunnitteluun, säästölaskelmiin, valaisimiin, asennuksiin ja käyttöopastukseen. Valaistusuudistukset on mahdollista toteuttaa erittäin kannattavalla ESCO-rahoituksella, jossa laskennalliset energiansäästöt toimivat osana rahoitusmekanismia, säästäen rahaa ensimmäisenä päivästä alkaen.

Älyvalaistus parantaa tutkitusti terveyttä kiinteistössä

Laajan Cornellin yliopiston tutkimuksen mukaan valaistuksen voimakas parannus vähensi kiinteistön käyttäjien silmärasitusta 51%, päänsärkyjä 63% ja väsymystä 56%.

Älyvalaistus on keskeinen osa tulevaisuuden kiinteistöä

Kartoitamme kiinteistönne todellisen valaistustarpeen 1-3 tunnin kartoituskäynnillä ja laadimme maksimaaliset energiansäästöt tuovan älyvalaistussuunnitelman, jonka avulla viihtyvyys, työteho ja arvo kasvavat merkittävästi ja energiaa säästyy lähes aina 20-40%.

Modern office with ceiling lighting

Kustannustehokas ja kokonaisvaltainen LED-valaistusratkaisu Lemkemiltä

Oma asennustiimi

Käytämme asennuksissamme vain omia asentajiamme. Asentajamme ovat koulutettuja erityisesti kestävän kehityksen energiaratkaisujen asennuksiin. Sekä asentajilla, että työnjohdolla on vuosien kokemus vaativista aurinkovoimaloiden, valaistuksen ja maalämmön asennuksista.

Tehokkuus ja palvelu

Asentajiemme kokemus ja koulutus mahdollistavat erittäin tehokkaat ja nopeat asennukset. Asennukset suunnitellaan niin, että kiinteistön käyttäjille ei koidu häiriöitä ja kulkuväylien mahdolliset sulut ovat lyhyitä. Asentajamme ovat myös erittäin asiakaspalveluhenkisiä.

Turvallisuus ja huolto

Asennuksemme suoritetaan aina työturvallisuus ja kiinteistön käyttäjien turvallisuus edellä. Tämä koskee myös roskien poiskuljetuksia ja asennuksen jälkeistä huoltoa. Haluamme, että meiltä tilatut ratkaisut ovat aina huolettomia valintoja asiakkaillemme. Asennuksemme suoritetaan myös hygieniaturvallisesti.

LED-valaistuksella 60% pienempi energiakulutus

LED-valaistus kuluttaa energiaa noin 60% vähemmän kuin loisteputkivalaistus.

Älyvalaistus parantaa tutkitusti terveyttä

LED-valaistus vähensi käyttäjien silmärasitusta 51%, päänsärkyjä 63% ja väsymystä 56%.

Viihtyvyys parani 90% kiinteistössä

LED-valaistuksen myötä 90% käyttäjistä ilmoitti viihtyvyyden parantuneen.

3 vuoden takaisinmaksuaika

LED-valaistukseen investoiminen maksaa itsensä takaisin kolmessa vuodessa.

Ota yhteyttä

Lemkem on Suomen johtava kiinteistöjen hiilineutraalien kokonaisratkaisujen toimittaja. Oli kyse aurinkovoimasta, maalämmöstä, lämmön talteenotosta, älyvalaistuksesta, kiinteistönhuollon optimoinnista tai sähköauton latauspisteitä, saat kaikki ratkaisut saman katon alta.