15%

Suomen aurinkovoiman tuotannosta Lem-Kemin toteuttamaa

90%

Asiakkaidemme suosittelu (NPS) ja parhaat referenssit

1M€

Energiakustannuksia säästetty asiakkailta 2021 maalämmöllä

1000+

Suunniteltua ja asennettua aurinkovoimalaa

Lemkem on hiilineutraalien kiinteistöjen tekijä, joka optimoi kiinteistön arvon energiaälykkäästi.

Oli tarpeesi hiilineutraalius, energian- ja kustannusten säästö tai huoltovarmuuden ja energiaomavaraisuuden parantaminen, me autamme.


40 vuoden asiantuntemus energiatehokkuudesta

Olemme palvelleet B2B-sektorin asiakkaita lähes 40 vuotta. Asiakaskuntamme käsittää kaiken valtavista kauppakeskuksista maatiloihin, asunto-osakeyhtiöihin ja Kansallisoopperaan.

Lemkem on Suomen johtava uusiutuvan energian kokonaisratkaisujen tarjoaja

Hiilineutraali kiinteistö™ -ratkaisumme avulla, minkä tahansa kiinteistön hiilineutraalius on mahdollista toteuttaa palveluna, kustannuksia säästäen 6 kk aikana. Tehtävämme on tuoda ilmastopositiivinen elämä kaikkien saataville. Lemkemin liikevaihto on 22 miljoonaa ja olemme vakavarainen, suomalainen perheyhtiö. Yli 15% Suomen aurinkovoimatuotannosta on Lemkemin asentamaa.

Suurin aurinkovoiman kokonaistoimittaja

Lemkem on Suomen suurin Aurinkovoiman kokonaistoimittaja. Tuomme itse maahan, suunnittelemme, asennamme omalla asennustiimillä ja huollamme kaikki toimittamamme voimalat. Käytämme asennuksissamme viimeisimpiä tekniikoita ja suunnittelussa uusimpia tietokonemallinnuksia. Jokainen voimalamme paneeli on lujuus- ja tehotestattu ja jokaisen hyötysuhde mallinnetaan prosentin tarkkuudella.

Alusta loppuun, yhden numeron takaa

Lemkem tuo maahan, suunnittelee ja asentaa itse kaikki energiaratkaisunsa, lukuunottamatta maalämpöjärjestelmien porauksia. Tunnemme toimittamamme ratkaisut läpikotaisin ja olemme olleet energiatehokkuusliiketoiminnassa vuodesta 1985. Lemkem esimerkiksi toi ensimmäisenä Suomeen energiansäästölamppuja jo 1980-luvulla.

Liikevaihto 22M ja jatkuva orgaaninen kasvu

Kestävän kehityksen energiaratkaisujen myyntimme kasvoi vuonna 2020 100% ja se kattaa jo suurimman osan koko liikevaihdostamme. Kehitämme jatkuvasti orgaanisen kasvun turvin palveluidemme tasoa ja vaikuttavuutta.

Lem-Kem on itsenäinen ja vakavarainen perheyhtiö

Perheyhtiönä meidän on ollut mahdollista tehdä suuriakin liikkeitä hyvin nopeasti. Pitkästä historiastamme huolimatta, tai kenties juuri sen takia, olemme voineet olla kokeilunhaluisia ja implementoida uusimpia teknologioita tarjontaamme asiakkaidemme tarpeiden muuttuessa. Yrityksemme johto on sitoutunutta ja pisimmät palvelusvuoden talossa ovat yhtä vanhoja kuin talo itse.

Energianerokas palvelukokonaisuus

Palvelukokonaisuutemme on ainutlaatuinen Suomessa. Yhdistämme uusimpia uusiutuvan energian ratkaisuja toisiinsa, synergiaetujen mahdollistamiseksi. Tarkalla insinöörityöllä toteutettuna maalämpöjärjestelmä, aurinkovoimala, sähköauton lataus ja älyvalaistus tukevat kaikki toisiaan älykkäässä kiinteistön energiaverkossa ja muodostavat huoltovarman ja äärimmäisen energiatehokkaan kokonaisuuden.

Asiakkaan iholla jo vuodesta 1985

Kun Lem-Kem perustettiin 1985, yrityksen johtavaksi teemaksi tuli ymmärtää asiakkaan muuttuvia tarpeita. Silloista tuotekatalogia kasvatettiin ja muutettiin asiakkaiden tarpeiden eläessä ja niitä ennakoiden. Tämä ajattelu on myös yrityksen hiilineutraalius -strategian ytimessä. Maailma muuttuu nopeasti ja haluamme auttaa asiakkaitamme johtamaan vihreää siirtymää, kustannustehokkaasti.

10 000 MWh säästettyä energiaa

Säästimme 10 000MWh asiakkaidemme energiaa vuonna 2021

100% kasvu energiaratkaisuissa

Toteuttamiemme uusiutuvan energian projektien määrä kasvaa 100% / vuosi

2-10 vuoden takaisinmaksuaika

Toteuttamiemme energiaprojektien takaisinmaksuaika on n. 2-10 vuotta

90% Net promoter score (NPS)

Asiakkailtamme saamamme luottamus on meille kaikki kaikessa

Tilaa uutiskirje ja kuulet ensimmäisenä mitä uusiutuvan energian kentällä tapahtuu!

Lemkem #Energiapodium -uutiskirje on jokaisen kiinteistönomistajan ja päättäjän ykköslähde uusiutuvan energian saloihin ja viimeisimpiin käänteisiin.