Energiatehokkuus

Älä anna sähkön hintavaihtelujen rasittaa enempää, sillä huoltovapaa aurinkovoima parantaa todistetusti maatilan ja sen tuotannon vastuullisuutta sekä pienentää lopputuotteen hiilijalanjälkeä.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on tärkeä osa suomalaista elintarviketuotantoa ja tulevaisuudessa sen merkitys vain kasvaa. Aurinkopaneelit pienellä maatilalla tarjoaa sinulle mahdollisuuden edistää vastuullista toimintaa kannattavasti ja vaivattomasti.

Hei maatilayrittäjä! Nyt on aika puhua energiakustannuksista ja vastuullisuudesta.

Tiesithän, että maatilan omilla aurinkopaneeleilla voit ratkaista molemmat haasteet samalla kertaa? Aurinkovoima tarjoaa maatiloille huolettoman ja kestävän vaihtoehdon, joka parantaa tilan vastuullisuutta ja pienentää hiilijalanjälkeä.

Älä anna sähkön hintavaihtelujen rasittaa enempää, sillä huoltovapaa aurinkovoima parantaa todistetusti maatilan ja sen tuotannon vastuullisuutta sekä pienentää lopputuotteen hiilijalanjälkeä. Maatilan oma aurinkovoimala on myös hyvä tuki ympäristösertifikaattien ja ympäristöohjelmien tavoittelulle. Lisäksi aurinkovoimalan tuottamaa uusiutuvaa energiaa voidaan hyödyntää tilan energiatehokkuuslaskennassa.

Vastuullisuus on tärkeä osa suomalaista elintarviketuotantoa ja tulevaisuudessa sen merkitys vain kasvaa. Aurinkopaneelit pienellä maatilalla tarjoaa sinulle mahdollisuuden edistää vastuullista toimintaa kannattavasti ja vaivattomasti. Aurinkopaneelit ovat saavuttaneet suuren suosion juuri niiden huoltovapauden ja taloudellisen kannattavuuden ansiosta. Sinun ei tarvitse käyttää arvokasta aikaasi aurinkopaneelien huoltoon – anna niiden tuottaa energiaa samalla, kun sinä keskityt viljelemään maatilasi parhaita antimia tai lehmiesi makoisia maitotuotteita.


Aurinkovoimaloiden asennukset voidaan hoitaa jo nyt kesän 2023 aikana

Miltä kuulostaisi, jos aurinkovoimala asennettaisiin maatilallesi jo tämän kesän aikana? Kuulostaa houkuttelevalta, eikö? Hyvä uutinen on se, että asennukset voivat tapahtua jo nyt kesän 2023 aikana, jolloin pääset hyödyntämään aurinkoisimman vuodenajan täydessä tehossaan. Ei enää huolta sähkön hintavaihtelusta tai kasvavista energiakustannuksista – maatilasi oma aurinkovoimala huolehtii sähköenergian tuotannosta puolestasi.

Asiantuntijamme auttavat energiamatkallanne

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulla kysymyksiä liittyen maatilan aurinkovoimaloihin? Energia-asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua ja vastaavat mielellään kysymyksiisi. Ota siis rohkeasti yhteyttä! Muista, että aurinko nousee joka päivä, joten mikset hyödyntäisi sitä omaksi eduksesi?

Jan Latvala
Projektimyynti
Aurinkovoima (Maatilat)

+358 40 506 3916
jan.latvala@lemkem.fi

Jukka Parviainen
Asiakkuuspäällikkö
Maalämpö (Taloyhtiöt & Suuret kiinteistöt)

+358 40 517 0583
jukka.parviainen@lemkem.fi

Elmo Toivonen
Projektimyynti
Aurinkovoima (Yritykset & Julkinen sektori)

+358 400 510 369
elmo.toivonen@lemkem.fi

Marjut Borgenström-Enbom
Asiakkuuskoordinaattori
Energiahelppi, Tarjouspyynnöt

+358 40 486 0225
marjut.borgenstrom-enbom@lemkem.fi


10 000 MWh säästettyä energiaa

Säästimme 10 000MWh asiakkaidemme energiaa vuonna 2021

100% kasvu energiaratkaisuissa

Toteuttamiemme uusiutuvan energian projektien määrä kasvaa 100% / vuosi

2-10 vuoden takaisinmaksuaika

Toteuttamiemme energiaprojektien takaisinmaksuaika on n. 2-10 vuotta

90% Net promoter score (NPS)

Asiakkailtamme saamamme luottamus on meille kaikki kaikessa

Tilaa uutiskirje ja kuulet ensimmäisenä mitä uusiutuvan energian kentällä tapahtuu!

Lemkem #Energiapodium -uutiskirje on jokaisen kiinteistönomistajan ja päättäjän ykköslähde uusiutuvan energian saloihin ja viimeisimpiin käänteisiin.

    Aloita maatilasi energiamatka!