Säästöjä

40-paneelinen aurinkovoimala (16,8 kWp) säästää vuosittain jopa 3800 euroa energia- ja sähkölaskuissa. Sijoitetun pääoman tuotto on huikeat 25 %

Takaisinmaksuaika

40-paneelinen aurinkovoimala (16,8 kWp) maksaa itsensä takaisin vain neljässä vuodessa. Aurinkovoimalan asennus vie vain muutaman päivän, olipa kyse sitten kattoasennuksesta tai maa-asennuksesta.

Tiedätkö, mikä saa maatilan viljapellot ja aurinkopaneelit sopimaan yhteen kuin lehmä ja lypsykone?

Energiakustannusten ja hiilijalanjäljen pienentäminen tietenkin! Aurinkopaneelit ovat yksi kannattavin investointipäätös, jonka pienempikin maatila voi tehdä. Aurinkopaneelit tekevät viljelystä vihreämpää ja lompakosta iloisemman. Mutta miten pienet maatilat voivat hyödyntää aurinkovoimaa? No, tässäpä tulee vastaus oikein aurinkoisessa paketissa!

Esimerkiksi 40-paneelinen aurinkovoimala (16,8 kWp) on täydellinen valinta pienille maatiloille. Tämä aurinkovoiman loistava kokonaisuus tuo mukanaan säästöjä, iloa ja ehkäpä jopa vähän kateutta naapuritiloilta. Vuosittain tällainen aurinkovoimala säästää jopa 3800 euroa energia- ja sähkölaskuissa! Sijoitetun pääoman tuotto on huikeat 25 % ja aurinkovoimala maksaa itsensä takaisin vain neljässä vuodessa. Ja tiedätkö, mikä tekee tästä vielä parempaa? Aurinkovoimalan asennus vie vain muutaman päivän, olipa kyse sitten kattoasennuksesta tai maa-asennuksesta.


Onnistuneen aurinkovoimalan avain piilee suunnittelussa

Koska aurinkovoimalan tulee kestää vuosikymmeniä, Lemkem aurinkovoimalat ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevat ilmasto-olosuhteet. Ne eivät säikähdä lumimyrskyä tai rakeiden rätinää, vaan jaksavat tuottaa energiaa vuodesta toiseen. Salaisuus piileekin suunnittelun tarkkuudessa, sillä jokaiselle aurinkopaneelille lasketaan tarkka tuottoprosentti tietokonesimulointien avulla. Suunnittelemme, toteutamme ja asennamme aurinkovoimalat avaimet käteen -periaatteella, jotta sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaan voit nauttia aurinkopaneelien tarjoamista eduista.

Aurinkovoimaloiden asennukset voidaan hoitaa jo nyt kesän 2023 aikana

Nykyiset aurinkopaneelimarkkinat ovat kuumat, joka voi näkyä pitkinä toimitusaikoina sekä komponenttipulana. Älä huoli, sillä Lemkem aurinkovoimaloiden asennukset voidaan toteuttaa jo nyt kesän 2023 aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset hyödyntämään samantien vuoden aurinkoisinta vuodenaikaa ja maksimoimaan sähköntuotannon todellisen potentiaalin.

Asiantuntijamme auttavat energiamatkallanne

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulla kysymyksiä liittyen maatilan aurinkovoimaloihin? Energia-asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua ja vastaavat mielellään kysymyksiisi. Ota siis vain rohkeasti yhteyttä!

Jan Latvala
Projektimyynti
Aurinkovoima (Maatilat)

+358 40 506 3916
jan.latvala@lemkem.fi

Jukka Parviainen
Asiakkuuspäällikkö
Maalämpö (Taloyhtiöt & Suuret kiinteistöt)

+358 40 517 0583
jukka.parviainen@lemkem.fi

Elmo Toivonen
Projektimyynti
Aurinkovoima (Yritykset & Julkinen sektori)

+358 400 510 369
elmo.toivonen@lemkem.fi

Marjut Borgenström-Enbom
Asiakkuuskoordinaattori
Energiahelppi, Tarjouspyynnöt

+358 40 486 0225
marjut.borgenstrom-enbom@lemkem.fi


10 000 MWh säästettyä energiaa

Säästimme 10 000MWh asiakkaidemme energiaa vuonna 2021

100% kasvu energiaratkaisuissa

Toteuttamiemme uusiutuvan energian projektien määrä kasvaa 100% / vuosi

2-10 vuoden takaisinmaksuaika

Toteuttamiemme energiaprojektien takaisinmaksuaika on n. 2-10 vuotta

90% Net promoter score (NPS)

Asiakkailtamme saamamme luottamus on meille kaikki kaikessa

Tilaa uutiskirje ja kuulet ensimmäisenä mitä uusiutuvan energian kentällä tapahtuu!

Lemkem #Energiapodium -uutiskirje on jokaisen kiinteistönomistajan ja päättäjän ykköslähde uusiutuvan energian saloihin ja viimeisimpiin käänteisiin.

    Aloita maatilasi energiamatka!