Tuote- ja valaistus -asiantuntijoiden yhteystiedot


Ota yhteyttä alueellisiin asiantuntijoihimme, oli tarpeesi tuotteet tai valaistus!Virtuaalinen taloyhtiö™


Tutustu Suomen ensimmäiseen virtuaaliseen taloyhtiöön ja tuote- ja palveluvalikoimaamme!
Tuoteverkkokauppa


Tähän avautuu Suomen monipuolisin ja asiantuntevin kiinteistöjen verkkokauppa
Tuoteverkkokauppa avautuu pian. Voit sillä aikaa ladata Lemkemin viimeisimmät lamppu ja kiinteistöhuollon kuvastot alta!

Lemkem kiinteistöhuollon kuvasto 2022

Kiinteistönhuollon tuotteita yli 35 vuoden kokemuksella. Lemkem on toimittanut asiakkaillensa useiden vuosikymmenten ajan tuotteita eri kiinteistöhuollon tehtäviin ja tarpeisiin.

Lemkem lamput ja valaisimet 2022 kuvasto

Valo on meillä DNA:ssa! Lemkem oli ensimmäisenä Suomessa tuomassa markkinoille energiaa säästäviä lamppuja jo 1980-luvulla. Siitä saakka olemme pysyneet tiukasti energiatehokkaan valaistuksen allonharjalla.

Kun Lemkem perustettiin 1985, aurinkovoima oli kaukaista tulevaisuutta. Kuitenkin jo tuolloin, lähes 40 vuotta sitten olimme hieman aikaamme edellä. Lemkem oli ensimmäinen yritys Suomessa joka alkoi tuoda maahan energiansäästölamppuja 80-luvulla.

Asiakkaiden tarpeesta lähtenyt ja sitä ennakoiva palvelulupauksemme on pitänyt tähän päivään saakka. Energiaratkaisut kattavat nykyään suurimman osan liikevaihdostamme, mutta meillä on edelleen erittäin vahva tarjonta ja jalansija laadukkaiden ja heti varastosta löytyvien valaisimien, lamppujen ja kiinteistönhoidon tuotteiden toimittamisessa. Oli tarpeesi perinteisen lamppujen korvaaminen ledeillä, valaistusuudistus tai kiinteistönhoidon tuotteiden tilaus, alueellinen asiantuntijasi osaa auttaa.

Lemkem Huoltotuotepalvelu™ – kiinteistönhuollon tulevaisuus

Lemkem Huoltotuotepalvelu™ on hyvin nopea tapa laskea kiinteistönhoitoon liittyviä kustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä.

  • Mahdollistaa huoltoyhtiölle suuremman kohdemäärän hallinnan huoltokierroksella
  • Parantaa huoltotehtävien vasteaikaa huomattavasti
  • Parantaa vuokralaisten tyytyväisyyttä ja selkeyttää huollossa tarvittavien tuotteiden hankintaa valtavasti

Kaikki yhdellä kuukausilaskulla, helposti, ennakoitavasti ja kustannuksia säästäen.


7 hengen huoltotiimin säästöt Huoltotuotepalvelun™ avulla


1645h

säästettyä työtuntia*

112 000€

kustannussäästöjä*

11 333kg

vähemmän CO2-päästöjä*

Valaistus- ja tuoteasiantuntijamme:

Karita Huhtanen

Varsinais-Suomi, Satakunta
puh. +358 40 350 0806
karita.huhtanen@lemkem.fi

Nilla-Pekka Pajuranta

Lappi
puh. +358 400 233 700
nilla.pajuranta@lemkem.fi

Sami Hakala

Varsinais-Suomi
puh. +358 400 829 995
sami.hakala@lemkem.fi

Pertti Pietarinen

Keski-Suomi
puh. +358 400 849 359
pertti.pietarinen@lemkem.fi

Mika Laitila

Pohjois-Uusimaa, Vantaa
puh. +358 400 511 938
mika.laitila@lemkem.fi

Kimmo Koivula

Päijät-Häme
puh. +358 40 822 6057
kimmo.koivula@lemkem.fi

Jouni Nevalainen

Keski-Helsinki, Vantaa
puh. +358 400 409 728
jouni.nevalainen@lemkem.fi

Lars Edberg

Etelä-Pohjanmaa, Ahvenanmaa
puh. +358 400 904 517
lars.edberg@lemkem.fi

Esa Ikävalko

Länsi-Helsinki
puh. +358 400 418 937
esa.ikavalko@lemkem.fi

Ari Parkko

Kouvola-Kotka
puh. +358 400 551 529
ari.parkko@lemkem.fi

Kari Knuutila

Päijät-Häme
puh. +358 400 491 671
kari.knuutila@lemkem.fi

Joni Laaksonen

Oulu
puh. +358 40 568 1750
joni.laaksonen@lemkem.fi

Peteri Näveri

Itä-Uusimaa, Helsinki
puh. +358 400 494 605
peteri.naveri@lemkem.fi


Ennakoitavuus, Parempi vasteaika

Jokainen työtehtävä alkaa ja loppuu kohteelta. Kohteelta ei tarvitse poistua kesken tehtävän vaan huolto saadaan tehtyä kohteella, vaikka lisätehtäviä tulisi

Tyytyväisemmät kiinteistön käyttäjät

Huoltotehtävien nopeampi hoito kasvattaa kiinteistön käyttäjien tyytyväisyyttä ja mahdollistaa useampien kohteiden hoidon päivän aikana

Säästöt: Valtavat

Huoltotuotepalvelu™ laskee huoltoyrityksen ja kiinteistön hiilijalanjälkeä merkittävästi. Yhdistettynä muihin Hiilineutraali kiinteistö™ -palveluihin, on kiinteistön hiilineutraalius toteutettavissa kokonaisuudessaan

Huoltotuotepalvelu säästää kiinteistönhuollon kustannuksia 16 000 euroa vuodessa

Kohteelta poistuminen kasvatti huoltotehtävän vasteaikaa 75 minuutilla

Kello 8.05 Harri Huoltomiehen puhelin hälyttää. Vikailmoitus koskee Lauttasaaressa sijaitsevan kohteen rappukäytävävalaisinta. Odotettu ajoaika huoltokonttorilta kohteelle on noin 10 minuuttia. Paikan päällä selviää, että kyseessä onkin LED-erikoisvalaisin, jonka vaihto vaatii käyntiä erikoisliikkeessä. Palatessaan autolle Harri huomaa parkkipaikalla suuren öljyläikän, joka vaatii välitöntä huomiota. Huoltoauton öljynpoistoaine on kuitenkin päässyt loppumaan ja sitä täytyisi täydentää samalla reissulla.

Matka Espoon Hannuksessa sijaitsevaan erikoisliikkeeseen vie noin 20 minuuttia. Vartin shoppailun jälkeen Harri poistuu liikkeestä öljynpoistoaineen kanssa, mutta ilman uutta lamppua. Lähin lamppujen erikoisliike on noin 10 minuutin ajomatkan päässä. Onnistuneen hankintareissun jälkeen Harri palaa kohteelle. Työaikaa on kuitenkin ennättänyt kulua jo 85 minuuttia. Varsinainen hälytyskäynnin syy ja öljynpoisto vievät 15 minuuttia ja uusia huoltotehtäviä alkaa olla jonossa.

Vikailmoituksesta vian korjaamiseen kesti 100 minuuttia eli melkein 2 tuntia ja pakettiauton hiilidioksidipäästöt kuluneelta matkalta oli 6,4 kg *.

Kohteelta poistuminen kasvatti vikatehtävän vasteaikaa 75 minuutilla. Lampun ja öljyläikän hoitamisesta tuli ylimääräisiä kustannuksia noin 65 € *. Tämä aika olisi voitu käyttää toisissa huoltokohteissa.

Vuodessa yhdeltä huoltomieheltä tämä tarkoittaa 253 hukattua työtuntia, 16 000 euroa ylimääräisiä kustannuksia sekä 1 619 kg ylimääräisiä CO2-päästöjä ympäristöön.


35 vuotta asiakaslähtöistä työtä

Meillä on ollut kunnia ratkaista asiakkaiden haasteita ja kehittää kiinteistöjä jo 35 vuoden ajan. Oli kyse yksittäisten LED-lamppujen toimittamisesta tai kompleksisista hybridienergiakokonaisuuksista, filosofiamme on aina – Luotettavasti, Varmasti ja Sovitusti.

Vastuullinen toimija

Lemkemillä on sekä ISO 14001 –ympäristöserfitikaatti, että ISO 9001-laatusertifikaatti. Olemme säästäneet aurinkovoiman avulla asiakkaidemme hiilijalanjälkeä 20 miljoonaa kiloa ja maalämmöllä 15M kiloa.

Suomen suurin kokonaistoimittaja

Energiaratkaisujen kokonaistoimittajana meillä on oma maahantuonti, suunnittelu, asennus ja huolto – kaikki saman katon alla. Sekä asentajilla, että työnjohdolla on vuosien kokemus vaativista aurinkovoimaloiden, valaistuksen ja maalämmön asennuksista.

Referenssit

Asiakaskuntamme on äärimmäisen laaja ja monipuolinen. Asiakkaamme kattavat kaiken taloyhtiöistä yrityksiin ja maatalouteen. Useat asiakkaamme ovat luottaneet meihin jo vuosikymmeniä, kiinteistöjensä kiperimpien kysymysten ja tarpeiden kanssa.

10 000 MWh säästettyä energiaa

Säästimme 10 000MWh asiakkaidemme energiaa vuonna 2021

100% kasvu energiaratkaisuissa

Toteuttamiemme uusiutuvan energian projektien määrä kasvaa 100% / vuosi

2-10 vuoden takaisinmaksuaika

Toteuttamiemme energiaprojektien takaisinmaksuaika on n. 2-10 vuotta

90% Net promoter score (NPS)

Asiakkailtamme saamamme luottamus on meille kaikki kaikessa

Tilaa uutiskirje ja kuulet ensimmäisenä mitä uusiutuvan energian kentällä tapahtuu!

Lemkem #Energiapodium -uutiskirje on jokaisen kiinteistönomistajan ja päättäjän ykköslähde uusiutuvan energian saloihin ja viimeisimpiin käänteisiin.