24

Data set label here

24

Data set label here

24

Data set label here

24

Data set label here

Tuntuuko, että taloyhtiösi huoltokustannukset ovat nousussa ja huoltotehtävien hoidossa kestää yleensä kauan?

Ei ihme, kiinteistöt ovat jatkuvasti teknisempiä ja huoltoreitit pidempiä. Yhden lampun haku kohteen ulkopuolelta maksaa vaihtoehtokustannuksineen jopa 100 euroa, joka kanavoituu myös kiinteistön omistajan loppulaskuun.

Kiinteistöhuollon kustannukset helposti ennakoitavissa Huoltotuotepalvelun avulla

Suuri osa huoltotehtävistä katkeaa tarvikkeiden hakuun. Joko kiinteistön tiloista ei löydy oikeanlaista lamppua esim. sammuneen käytävävalaisimen korjaamiseksi, tai tehtävällä kohdataan muita odottamattomia huoltotehtäviä, joihin ei olla varauduttu.

35 vuoden kokemus ja data kiinteistönhuoltotuotteista

Meillä on yli 35 vuoden ajalta dataa kaikista kiinteistöjen hoidon vaatimista tuotteista ja mitä erilaisimmista huoltotehtävistä. Tiedämme tarkalleen paljon suomalaisessa kerrostalossa kuluu vuodessa jääsulaa ja kuinka usein ilmanvaihdon suodattimet tulee vaihtaa terveen hengitysilman varmistamiseksi.

Miksi taloyhtiön kannattaa valita Huoltotuotepalvelu?

Huoltohenkilöstö joutuu usein poistumaan kohteilta lisätarvikkeiden hakua varten, odottamattomien ongelmien edessä. Esimerkiksi yhden lampun haku kohteen ulkopuolelta maksaa vaihtoehtokustannuksineen jopa 100 euroa, joka kanavoituu myös kiinteistön omistajan loppulaskuun.

Lemkem Huoltotuotepalvelu™ taklaa kiinteistön huollosta aiheutuvia kustannuksia ja päästöjä täysin uudella tavalla. Taloyhtiö kartoitetaan ja sinne suunnitellaan todellisen tarpeen mukainen tuotekokonaisuus, joka vastaa kaikkiin mahdollisiin tehtäviin – Yhdellä kuukausilaskulla, kustannuksia säästäen.

Modern apartment with balcony

Huoltotuotepalvelu on ainutlaatuinen ratkaisu kiinteistön käytöstä ja huollosta aiheutuvien kustannusten ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

Kartoitamme kiinteistön tuotetarpeet ja räätälöimme juuri kyseiselle kiinteistölle sopivan paketin tuotteita. Toimitamme ohjeet tuotteiden käyttöön ja täyttöaikataulun, jonka mukaan täydennämme tuotteita todellisen kulutuksen mukaisesti vähähiilisillä kuljetuksilla

Miten Huoltotuotepalvelu taloyhtiössä toimii?

Huoltotuotepalvelu on markkinoiden helpoin tapa laskea kiinteistöhoitoon liittyviä kustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä nopeasti. Kaikki yhdellä kuukausilaskulla, helposti, ennakoitavasti ja kustannuksia säästäen.

Number one ball

Kiinteistökartoitus

Asiantuntijamme kartoittaa 1-2 tunnin käynnillä taloyhtiösi optimaalista huoltoa varten.

Number two ball

Data ja optimointi

Rakennamme taloyhtiösi todellisen huoltotarpeen mukaisen tuotekokonaisuuden ja toimitusaikataulun 35 vuoden datan pohjalta

Number three ball

Huoltotuotepalvelun toimitus

Toimitamme Lemkem Palvelukaapin, jonka sisältö on optimoitu taloyhtiön huoltotarpeiden mukaisesti. Kaappi sisältää kaikki tarvittavat ohjeet tuotteiden käyttöön. Toimitamme vähähiilisillä kuljetuksilla kaikki tarvitsemat tuotteet automaattisesti käyttödatan perusteella.

Key selling point

Two lines of caption lorem ipsum dolorem

Key selling point

Two lines of caption lorem ipsum dolorem

Key selling point

Two lines of caption lorem ipsum dolorem

Key selling point

Two lines of caption lorem ipsum dolorem

Contact us

Gummies danish marzipan chocolate cake gingerbread cheesecake chocolate cake. Chocolate ice cream lemon drops icing candy cookie gummies. Bonbon macaroon bonbon apple pie carrot cake.