Aurinkovoima

Kaikkiin aurinkovoiman kokonaistoimituksiimme on saatavilla edullinen ja kokonaisvaltainen Lemkem Service™ Huoltopalvelu omalla asiakaspalvelulla

Valaistus

Valaistusratkaisumme asennetaan oman erittäin osaavan asennustiimin toimesta ja valaisimissa on usein jopa 5 vuoden kattava valmistajan takuu

Maalämpö

Maalämpöratkaisut ovat vuosikymmenien investointeja jotka vaativat myös huoltoja, vuosihuollot tarjoaa Lemkem Servicen™ oma huoltotiimi

Classic -tuotteet

Lemkem Classic valaisimet, lamput ja kiinteistönhuollon tuotteet löytyvät nykyään omilta Lemkem Classic sivuilta ja verkkokaupasta


Lemkem Service™ Huoltopalvelu on apunasi kaikissa uusituvan energian, aurinkovoiman ja maalämpöjärjestelmien ongelmanratkaisutilanteissa. Optimoi järjestelmäsi toiminta Lemkem Servicen™ avulla

Lemkem on itsenäinen ja vakavarainen perheyhtiö

Perheyhtiönä meidän on ollut mahdollista tehdä suuriakin liikkeitä hyvin nopeasti. Pitkästä historiastamme huolimatta, tai kenties juuri sen takia, olemme voineet olla kokeilunhaluisia ja implementoida uusimpia teknologioita tarjontaamme asiakkaidemme tarpeiden muuttuessa. Yrityksemme johto on sitoutunutta ja pisimmät palvelusvuoden talossa ovat yhtä vanhoja kuin talo itse.

Energianerokas palvelukokonaisuus

Palvelukokonaisuutemme on ainutlaatuinen Suomessa. Yhdistämme uusimpia uusiutuvan energian ratkaisuja toisiinsa, synergiaetujen mahdollistamiseksi. Tarkalla insinöörityöllä toteutettuna maalämpöjärjestelmä, aurinkovoimala, sähköauton lataus ja älyvalaistus tukevat kaikki toisiaan älykkäässä kiinteistön energiaverkossa ja muodostavat huoltovarman ja äärimmäisen energiatehokkaan kokonaisuuden.

Asiakkaan iholla jo vuodesta 1985

Kun Lemkem perustettiin 1985, yrityksen johtavaksi teemaksi tuli ymmärtää asiakkaan muuttuvia tarpeita. Silloista tuotekatalogia kasvatettiin ja muutettiin asiakkaiden tarpeiden eläessä ja niitä ennakoiden. Tämä ajattelu on myös yrityksen hiilineutraalius -strategian ytimessä. Maailma muuttuu nopeasti ja haluamme auttaa asiakkaitamme johtamaan vihreää siirtymää, kustannustehokkaasti.

blue photocoltaic solar panels sunshine

Aurinkovoimalan huoltopalvelu edullisesti

Aurinkovoimaloiden yleisimmät ongelmat ovat usein helposti ratkaistavissa. Invertterien vikakoodit ratkeavat suurimmassa osassa tapauksista järjestelmän uudelleenkäynnistyksellä

Yleisimmät Fronius -inverttereiden vikakoodit ja niiden ratkaisut

Virhekoodi Kuvaus Ratkaisu
102 AC-jännite liian korkea Tarkista verkkoliitännät ja sulakkeet: Jos tämä STATE-koodi toistuu, ota yhteyttä aurinkosähköjärjestelmän asentajaan.
103 AC-jännite liian alhainen Tarkista verkkoliitännät ja sulakkeet: Jos tämä STATE-koodi toistuu, ota yhteyttä aurinkosähköjärjestelmän asentajaan.
105 AC-taajuus liian korkea Tarkista verkkoliitännät ja sulakkeet: Jos tämä STATE-koodi toistuu, ota yhteyttä aurinkosähköjärjestelmän asentajaan.
106 AC-taajuus liian alhainen Tarkista verkkoliitännät ja sulakkeet: Jos tämä STATE-koodi toistuu, ota yhteyttä aurinkosähköjärjestelmän asentajaan.
107 AC verkko sallittujen rajojen ulkopuolella Tarkista verkkoliitännät ja sulakkeet: Jos tämä STATE-koodi toistuu, ota yhteyttä aurinkosähköjärjestelmän asentajaan.
108 Itsenäinen toiminta havaittu Tarkista verkkoliitännät ja sulakkeet: Jos tämä STATE-koodi toistuu, ota yhteyttä aurinkosähköjärjestelmän asentajaan.
112 Vikavirran valvontayksikössä (RCMU) on tapahtunut virhe Tarkista verkkoliitännät ja sulakkeet: Jos tämä STATE-koodi toistuu, ota yhteyttä aurinkosähköjärjestelmän asentajaan.
141 Verkon taajuuden hyppy liian korkea lähetä huoltopalvelupyyntö
301 Ylimääräinen vaihtovirta Nämä viat korjaantuvat yleensä itsestään muutamassa tunnissa. Jos vika jatkuu, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos virhe toistuu, lähetä huoltopyyntö.
302 Ylimääräinen tasavirta Nämä viat korjaantuvat yleensä itsestään muutamassa tunnissa. Jos vika jatkuu, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos virhe toistuu, lähetä huoltopyyntö.
303 DC-moduulin ylikuumeneminen Nämä viat korjaantuvat yleensä itsestään muutamassa tunnissa. Jos vika jatkuu, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos virhe toistuu, lähetä huoltopyyntö.
304 AC-moduulin ylikuumeneminen Nämä viat korjaantuvat yleensä itsestään muutamassa tunnissa. Jos vika jatkuu, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos virhe toistuu, lähetä huoltopyyntö.
305 Virtaa ei syötetä, vaikka rele on kiinni Nämä viat korjaantuvat yleensä itsestään muutamassa tunnissa. Jos vika jatkuu, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos virhe toistuu, lähetä huoltopyyntö.
306 PV-teho on liian alhainen syötettäväksi Tämä vika korjaantuu itsestään, jos vika jatkuu, vaikka riittävä auringonvalo osuisi meihin. HUOMAA: Nämä koodit näkyvät aamulla ja illalla, koska auringonvaloa on näinä aikoina vähän.
307 PV-teho on liian alhainen syötettäväksi Näytetään aamulla ja illalla, koska auringonvaloa on näinä aikoina vähän. Jos jatkuu koko päivän, lähetä huoltopalvelupyyntö.
308 Välipiirin jännite on liian korkea Nämä viat korjaantuvat yleensä itsestään muutamassa tunnissa. Jos vika jatkuu, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos virhe toistuu, lähetä huoltopyyntö.
309 DC-tulojännite MPPT 1 on liian korkea Nämä viat korjaantuvat yleensä itsestään muutamassa tunnissa. Jos vika jatkuu, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos virhe toistuu, lähetä huoltopyyntö.
311 DC-jonojen napaisuus on käänteinen Nämä viat korjaantuvat yleensä itsestään muutamassa tunnissa. Jos vika jatkuu, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos virhe toistuu, lähetä huoltopyyntö.
313 DC-tulojännite MPPT 2 on liian korkea Nämä viat korjaantuvat yleensä itsestään muutamassa tunnissa. Jos vika jatkuu, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos virhe toistuu, lähetä huoltopyyntö.
314 Nykyisen anturin kalibroinnin aikakatkaisu Nämä viat korjaantuvat yleensä itsestään muutamassa tunnissa. Jos vika jatkuu, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos virhe toistuu, lähetä huoltopyyntö.
315 AC virta-anturin virhe lähetä huoltopalvelupyyntö
316 Keskeytyksen tarkistus epäonnistui lähetä huoltopalvelupyyntö
317 Epäsymmetrinen välipiirin jännite lähetä huoltopalvelupyyntö
318 DC-takavirta havaittu lähetä huoltopalvelupyyntö
325 Liitäntäalueen ylikuumeneminen lähetä huoltopalvelupyyntö
326 Virhe tuulettimessa 1 lähetä huoltopalvelupyyntö
327 Virhe tuulettimessa 2 lähetä huoltopalvelupyyntö
401 AC jännite liian korkea lähetä huoltopalvelupyyntö
406-407 AC-moduulin lämpötila-anturi on viallinen lähetä huoltopalvelupyyntö
408 DC-komponentti mittaa verkossa liian korkealla lähetä huoltopalvelupyyntö
412 Kiinteä jännitetila on valittu MPP-jännitetilan sijaan. Kiinteä jännitetila on asetettu väärään arvoon. Käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos koodi on käynnissä, lähetä huoltopalvelupyyntö.
415 Turvakatkaisu on lauennut lisäkortin tai RECERBOn kautta Käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos koodi on käynnissä, lähetä huoltopalvelupyyntö.
416 Tehoporrassarjalla ei ole yhteyttä ohjausjärjestelmään Käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos koodi on käynnissä, lähetä huoltopalvelupyyntö.
417-419 Hardwire ID ongelma Invertterin laiteohjelmisto on päivitettävä. Tämä on tehtävä riittävän päivänvalossa koko päivityksen ajaksi tai invertteri on vaihdettava ilman takuuta. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
420 Hybridijohtajan kanssa ei saada yhteyttä Invertterin laiteohjelmisto on päivitettävä. Tämä on tehtävä riittävän päivänvalossa koko päivityksen ajaksi tai invertteri on vaihdettava ilman takuuta. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
421 HID-alueen virhe Invertterin laiteohjelmisto on päivitettävä. Tämä on tehtävä riittävän päivänvalossa koko päivityksen ajaksi tai invertteri on vaihdettava ilman takuuta. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
425 Ei voida kommunikoida tehoasteen kanssa Invertterin laiteohjelmisto on päivitettävä. Tämä on tehtävä riittävän päivänvalossa koko päivityksen ajaksi tai invertteri on vaihdettava ilman takuuta. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
426-428 Hardwire vika Invertterin laiteohjelmisto on päivitettävä. Tämä on tehtävä riittävän päivänvalossa koko päivityksen ajaksi tai invertteri on vaihdettava ilman takuuta. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
431 Ohjelmisto vika Suorita AC-nollaus (Kytke vaihtovirtakatkaisija pois päältä ja päälle) ’ ja päivitä sitten invertterin laiteohjelmisto edellä kuvatulla tavalla. Jos vikakoodi näkyy edelleen, lähetä huoltopyyntö.
436 Toiminnallinen yhteensopimattomuus Invertterin laiteohjelmisto on päivitettävä. Tämä on tehtävä riittävän päivänvalossa koko päivityksen ajaksi tai invertteri on vaihdettava ilman takuuta.
437 Tehovaiheen vika Invertterin laiteohjelmisto on päivitettävä. Tämä on tehtävä riittävän päivänvalossa koko päivityksen ajaksi tai invertteri on vaihdettava ilman takuuta.
438 Toiminnallinen yhteensopimattomuus Invertterin laiteohjelmisto on päivitettävä. Tämä on tehtävä riittävän päivänvalossa koko päivityksen ajaksi tai invertteri on vaihdettava ilman takuuta.
443 Välipiirin jännite on liian alhainen tai epäsymmetrinen Yleensä korjaantuu itsestään muutamassa tunnissa. Jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen.
445 Yhteensopivuus vika. Virheellinen tehoasteen kokoonpano. Koodin 436 mukaan
447 Eristys ongelma Yleensä korjaantuu itsestään muutamassa tunnissa. Jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos koodi pysyy päällä pitkään, lähetä huoltopyyntö.
448 Nollajohteinen ios ei ole kytketty Yleensä korjaantuu itsestään muutamassa tunnissa. Jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos koodi pysyy päällä pitkään, lähetä huoltopyyntö.
450 Vartijaa ei löydy Yleensä korjaantuu itsestään muutamassa tunnissa. Jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos koodi pysyy päällä pitkään, lähetä huoltopyyntö.
451 Muistivika havaittu Yleensä korjaantuu itsestään muutamassa tunnissa. Jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos koodi pysyy päällä pitkään, lähetä huoltopyyntö.
452 Yhteysongelma prosessorien välillä Asentaja käy paikalla ja irrottaa / kytke liittimet uudelleen ja kiristä ruuvit.
453 Tehoastesarja ja verkkojännite eivät ole yhteensopivia. Asiakas käynnistää järjestelmän uudelleen ja valvo sen jälkeen muutaman päivän ajan. Jos järjestelmä näyttää vikaa jatkuvasti noin 3 päivää, pyydä huoltopalvelupyyntö.
454 Tehoasteen sarja ja verkon taajuus eivät ole yhteensopivia. Asiakas käynnistää järjestelmän uudelleen ja valvo sen jälkeen muutaman päivän ajan. Jos järjestelmä näyttää vikaa jatkuvasti noin 3 päivää, pyydä huoltopalvelupyyntö.
456 Anto-saari-toimintoa ei ole enää toteutettu oikein Asiakas käynnistää järjestelmän uudelleen ja valvo sen jälkeen muutaman päivän ajan. Jos järjestelmä näyttää vikaa jatkuvasti noin 3 päivää, pyydä huoltopalvelupyyntö.
457 Verkkorele jumissa tai nollajohtimen maajännite on liian korkea Lähetä asentaja paikalle tarkistamaan maadoitus. Nollajohtimen maajännitteen on oltava alle 30 V. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
458-459 Ongelmia mittaussignaalin tallentamisessa Käynnistä järjestelmä uudelleen. Tarkista, ettei laiteohjelmistopäivityksiä ole. Jätä 24 tunniksi, jos vika jatkuu, lähetä huoltopyyntö.
460 DSP:n vertailujännitelähde toimii toleranssin ulkopuolella Käynnistä järjestelmä uudelleen. Tarkista, ettei laiteohjelmistopäivityksiä ole. Jätä 24 tunniksi, jos vika jatkuu, lähetä huoltopyyntö.
461 Virhe DSP-tietomuistissa Käynnistä järjestelmä uudelleen. Tarkista, ettei laiteohjelmistopäivityksiä ole. Jätä 24 tunniksi, jos vika jatkuu, lähetä huoltopyyntö.
462 Vika DC-syötön valvontarutiinissa Käynnistä järjestelmä uudelleen. Tarkista, ettei laiteohjelmistopäivityksiä ole. Jätä 24 tunniksi, jos vika jatkuu, lähetä huoltopyyntö.
463 Käänteinen AC-napaisuus AC-liitin on asetettu väärin. Tämän ei pitäisi tapahtua, ellei asiakas ole puuhaillut järjestelmää tai hän on tehnyt töitä paikan päällä ja toinen teknikko on koskettanut/vaihtanut asennusta. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
474 RCMU-anturi on viallinen Lähetä huoltopalvelupyyntö.
475 Eristysvika. Aurinkopaneelin ja maan välinen yhteys on viallinen Lähetä huoltopalvelupyyntö.
476 Ohjaimen syöttöjännite on liian alhainen Käynnistä järjestelmä uudelleen, jos se on edelleen olemassa, lähetä huoltopalvelupyyntö.
479 Lähipiirin rele on sammunut Käynnistä järjestelmä uudelleen, jos se on edelleen päällä tunnin tai kahden kuluttua, lähetä huoltopalvelupyyntö.
480-481 Invertterin laiteohjelmisto on päivitettävä. Tämä on tehtävä riittävän päivänvalossa koko päivityksen ajaksi tai invertteri on vaihdettava ilman takuuta. Lähetä huoltopalvelupyyntö. Käynnistä järjestelmä uudelleen, jos se on edelleen päällä tunnin tai kahden kuluttua, lähetä huoltopalvelupyyntö.
482 Asennusvaihe ensimmäisen käynnistyksen jälkeen keskeytettiin Järjestelmän täysi uudelleenkäynnistys vaaditaan. Kytke vaihtovirtasuojakatkaisin, 5 minuutin kuluttua uudelleen päälle, sitten vielä 5-10 minuutin kuluttua käynnistä järjestelmä uudelleen. Täytetään päiväsaikaan.
483 MPP2-merkkijonoon kiinnitetty jännite UDC on rajan ulkopuolella Lähetä asennusohjelma sivustolle tarkistaaksesi MPP-asetukset. Jos se on oikein ja jatkuu, suorita täydellinen uudelleenkäynnistys, mukaan lukien vaihtovirtakatkaisija. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Froniukseen. Lähetä huoltopyyntö.
485 CAN-lähetyspuskuri on täynnä Suorita AC-nollaus (sammuta, odota 5 minuuttia ja käynnistä uudelleen)
489 Pysyvä välipiirin kondensaattori ylijännite Lähetä huoltopalvelupyyntö.
502 Aurinkopaneelien eristysvika Yleensä korjaantuu itsestään muutamassa tunnissa. Jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos koodi pysyy päällä pitkään, lähetä huoltopyyntö.
509 Verkkoon ei ole syötetty energiaa viimeisen 24 tunnin aikana Varmista, ettei alueella ole sähkökatkoja. Jos jatkuu 2 päivää tai kauemmin, lähetä huoltopalvelupyyntö.
515 Suodattimen kanssa ei saada yhteyttä Yleensä korjaantuu itsestään muutamassa tunnissa. Jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos koodi pysyy päällä pitkään, lähetä huoltopyyntö.
516 Yhteydenpito tallennusyksikön kanssa ei onnistu Yleensä korjaantuu itsestään muutamassa tunnissa. Jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos koodi pysyy päällä pitkään, lähetä huoltopyyntö.
517 MPPT 1 ei ole syöttänyt energiaa verkkoon viimeisen 24 tunnin aikana Tarkista, ettei mikään estä invertterin ilma-aukkoja, jos ne ovat tukossa, poista ne, koska niiden on oltava tyhjiä. Vian pitäisi poistua 5 minuutin kuluessa, mutta jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos vika jatkuu edelleen, invertteri on ehkä vaihdettava. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
518 Sisäinen DSP-vika Tarkista, ettei mikään estä invertterin ilma-aukkoja, jos ne ovat tukossa, poista ne, koska niiden on oltava tyhjiä. Vian pitäisi poistua 5 minuutin kuluessa, mutta jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos vika jatkuu edelleen, invertteri on ehkä vaihdettava. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
519 Ei voida kommunikoida tallennusyksikön kanssa Tarkista, ettei mikään estä invertterin ilma-aukkoja, jos ne ovat tukossa, poista ne, koska niiden on oltava tyhjiä. Vian pitäisi poistua 5 minuutin kuluessa, mutta jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos vika jatkuu edelleen, invertteri on ehkä vaihdettava. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
520 MPPT 1 ei ole syöttänyt energiaa verkkoon viimeisen 24 tunnin aikana Tarkista, ettei mikään estä invertterin ilma-aukkoja, jos ne ovat tukossa, poista ne, koska niiden on oltava tyhjiä. Vian pitäisi poistua 5 minuutin kuluessa, mutta jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos vika jatkuu edelleen, invertteri on ehkä vaihdettava. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
522 DC on alhainen merkkijonossa 1 Tarkista, ettei mikään estä invertterin ilma-aukkoja, jos ne ovat tukossa, poista ne, koska niiden on oltava tyhjiä. Vian pitäisi poistua 5 minuutin kuluessa, mutta jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos vika jatkuu edelleen, invertteri on ehkä vaihdettava. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
523 DC on alhainen merkkijonossa 2 Tarkista, ettei mikään estä invertterin ilma-aukkoja, jos ne ovat tukossa, poista ne, koska niiden on oltava tyhjiä. Vian pitäisi poistua 5 minuutin kuluessa, mutta jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos vika jatkuu edelleen, invertteri on ehkä vaihdettava. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
528-529 Toiminnassa on yhteensopimattomuus (yksi tai useampi PC-levy ei ole yhteensopiva) Invertterin laiteohjelmisto on päivitettävä. Tämä on tehtävä riittävän päivänvalossa koko päivityksen ajaksi tai invertteri on vaihdettava ilman takuuta.
560 Verkon taajuudesta on tullut liian korkea, mikä aiheuttaa alentumista Vika korjaantuu itsestään, vaatii huomiota vain, jos vika esiintyy pitkään.
564 Katso virhe 528-529  
566 Kaarenilmaisin on poistettu käytöstä Paina Enter (4. painike vasemmalta) odota 5 minuuttia ja virheen pitäisi olla selvä.
567 GVDPR on aktiivinen ja invertteri toimii pienemmällä teholla Järjestelmä toimii edelleen, mutta hieman pienemmällä teholla koodin pitäisi tyhjentyä itsestään muutaman tunnin sisällä. Jos et, lähetä huoltopyyntö.
601 CAN-väylä on täynnä Invertterin laiteohjelmisto on päivitettävä. Tämä on tehtävä riittävän päivänvalossa koko päivityksen ajaksi tai invertteri on vaihdettava ilman takuuta.
603 AC-moduulin anturi on viallinen Käynnistä järjestelmä uudelleen, jos se on edelleen olemassa, lähetä huoltopalvelupyyntö.
604 DC-moduulin anturi on viallinen Käynnistä järjestelmä uudelleen, jos se on edelleen olemassa, lähetä huoltopalvelupyyntö.
607 RCMU vika Paina enter (4. painike vasemmalta) odota 5 minuuttia ja virheen pitäisi poistua.
608 Katso virhe 528-529  
609 Määritysarvo on rajojen ulkopuolella Lähetä huoltopalvelupyyntö.
701-730 Tietoja sisäisten prosessorien tilasta Vian pitäisi poistua itsestään muutaman tunnin sisällä. Jos se jatkuu, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma ei vieläkään ratkea, lähetä huoltopyyntö.
721 EEPROM on asennettu uudelleen Vian pitäisi poistua itsestään muutaman tunnin sisällä. Jos se jatkuu, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma ei vieläkään ratkea, lähetä huoltopyyntö.
722-730 Tietoja sisäisten prosessorien tilasta Vian pitäisi poistua itsestään muutaman tunnin sisällä. Jos se jatkuu, käynnistä järjestelmä uudelleen. Jos ongelma ei vieläkään ratkea, lähetä huoltopyyntö.
731 USB-muistitikkua ei tueta Tarkista USB-muistitikku ja tiedostot, ne on ehkä vaihdettava. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
732 Alustusvirhe USB-muistitikun kanssa Tarkista USB-muistitikku ja tiedostot, ne on ehkä vaihdettava. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
733 USB-muistitikkua ei ole kytketty Tarkista USB-muistitikku ja tiedostot, ne on ehkä vaihdettava. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
734 Päivitystiedosto puuttuu tai sitä ei tunnisteta Tarkista, onko laiteohjelmistoon päivityksiä. Suorita päivitys tarvittaessa ja vika tulee poistaa. Jos ei, käynnistä järjestelmä uudelleen ja jos virhe toistuu, lähetä huoltopyyntö.
735 Päivitä tiedosto liian vanha Ota yhteyttä Froniukseen tarkistaaksesi USB-aseman ja tiedostot. Ne on ehkä vaihdettava. Pidä kuvia koodista ja invertterin sarjasta kätevästi puhelua varten. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
736 Kirjoitus- tai lukuvirhe Ota yhteyttä Froniukseen tarkistaaksesi USB-aseman ja tiedostot. Ne on ehkä vaihdettava. Pidä kuvia koodista ja invertterin sarjasta kätevästi puhelua varten. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
737 Tiedostoa ei voi avata Ota yhteyttä Froniukseen tarkistaaksesi USB-aseman ja tiedostot. Ne on ehkä vaihdettava. Pidä kuvia koodista ja invertterin sarjasta kätevästi puhelua varten. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
738 Lokitiedostoa ei voi tallentaa Ota yhteyttä Froniukseen tarkistaaksesi USB-aseman ja tiedostot. Ne on ehkä vaihdettava. Pidä kuvia koodista ja invertterin sarjasta kätevästi puhelua varten. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
740 Virhe tiedostojärjestelmässä Ota yhteyttä Froniukseen tarkistaaksesi USB-aseman ja tiedostot. Ne on ehkä vaihdettava. Pidä kuvia koodista ja invertterin sarjasta kätevästi puhelua varten. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
741 Virhe lokitietojen tallentamisessa Ota yhteyttä Froniukseen tarkistaaksesi USB-aseman ja tiedostot. Ne on ehkä vaihdettava. Pidä kuvia koodista ja invertterin sarjasta kätevästi puhelua varten. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
743 Virhe päivityksen aikana Ota yhteyttä Froniukseen
745 Päivitystiedosto on vioittunut Ota yhteyttä Froniukseen
746 Virhe päivityksessä Ota yhteyttä Froniukseen
751 Aika hukassa Invertterin aika ja päivämäärä on nollattava. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
752 Tiedonsiirtovirhe reaaliaikakellomoduulin kanssa Invertterin aika ja päivämäärä on nollattava. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
753 Reaaliaikainen kellomoduuli on hätätilassa Invertterin aika ja päivämäärä on nollattava. Lähetä huoltopalvelupyyntö.
754-755 Tietoja prosessorien tilasta Froniukseen on otettava yhteyttä, yleensä he haluavat asentajan paikan päällä, mutta voivat kokeilla ilman, jos koodi on pysyvä.
757 Reaaliaikakellomoduulin laitteistovirhe Froniukseen on otettava yhteyttä, yleensä he haluavat asentajan paikan päällä, mutta voivat kokeilla ilman, jos koodi on pysyvä.
758 Reaaliaikainen kellomoduuli on hätätilassa Invertterin aika ja päivämäärä on nollattava. Jos koodi ei poistu, käynnistä järjestelmä välittömästi uudelleen.
760 Sisäinen laitteistovika Lähetä huoltopalvelupyyntö.
761-765 ja 767 Tietoja sisäisten prosessorien tilasta Lähetä huoltopalvelupyyntö.
766-733 Hätävirrankatkaisu on lauennut Käynnistä invertteri uudelleen, jos ongelma jatkuu, lähetä huoltopyyntö.
775 PMC-tehoporrassarja ei ole saatavilla Paina invertterin enteriä (4. painike vasemmalta). Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Froniukseen.
776 Laitetyyppi virheellinen Paina invertterin enteriä (4. painike vasemmalta). Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Froniukseen.
779 CAN-väylän lähetysvirhe Ota yhteyttä Froniukseen.
781-794 Tietoja sisäisten prosessorien tilasta Ota yhteyttä Froniukseen.

KACO invertterien yleisimmät vikakoodit

OS 1 Itsetesti: Verkkoparametrit ja generaattorin jännite tarkistetaan. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
OS 2 Riittämätön generaattorin jännite ja teho, tila ennen siirtymistä yöpysäykseen Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
OS 8 Tarkistaa tehoelektroniikan sammumisen sekä verkkoreleen ennen syöttötilaa. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 10 Ylikuumenemisen sattuessa invertteri kytkeytyy pois päältä. Mahdollisia syitä: • Liian korkea ympäristön lämpötila • Tuuletin peitetty • Invertteri viallinen. Tarkista invertteri kuumenemisen tai jäähdytysrivien tukkeutumisen varalta ja korjaa tarvittaessa. Jos tämä ei korjaa ongelmaa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
OS 11 Tehonrajoitus: Jos generaattorin teho on liian suuri, taajuusmuuttaja rajoittaa itsensä maksimitehoon (esim. puolenpäivän tienoilla, jos generaattorin kapasiteetti on liian suuri). Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 17 Aktivoitu verkko ja järjestelmän suojaus on lauennut. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 18 Vikavirta havaittiin. Syöttö keskeytettiin. Ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 19 PV-generaattorissa on eristysvika. Syöttö keskeytettiin. Tarkista tasavirtajohdot ja mittaa. Jos katsot johdotuksen olevan kunnossa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 30 Invertterin virta- ja jännitemittaukset eivät ole hyväksyttävien rajojen sisällä. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 32 Sisäisen verkon erotusreleen testi epäonnistui. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 33 DC-syöttö on ylittänyt sallitun arvon. Tämä DC-syöttö voi johtua verkkoolosuhteista, eikä se välttämättä tarkoita vikaa. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 34 Sisäisessä tiedonsiirrossa on tapahtunut tiedonsiirtovirhe. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 35 Ohjelmiston suojaava sammutus (AC-ylijännite, AC-ylivirta, DC-välipiirin ylijännite, DC-ylijännite, DC-ylilämpötila). Tarkista AC-johdot ja mittaa. Jos katsot johdotuksen olevan kunnossa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 36 Laitteiston suojaava sammutus (AC-ylijännite, AC-ylivirta, DC-välipiirin ylijännite). Tarkista AC-johdot ja mittaa. Jos katsot johdotuksen olevan kunnossa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 38 DC-generaattorin jännite on liian korkea. PV-generaattori on konfiguroitu väärin. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 40 Verkkovaiheen jännite on liian alhainen; Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 41 verkkoon ei voi syöttää. Näyttöön tulee vaihe, jossa vika ilmenee. Tarkista AC-johdot ja mittaa. Jos katsot johdotuksen olevan kunnossa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 42 verkkoon ei voi syöttää. Näyttöön tulee vaihe, jossa vika ilmenee. Tarkista AC-johdot ja mittaa. Jos katsot johdotuksen olevan kunnossa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 43 verkkoon ei voi syöttää. Näyttöön tulee vaihe, jossa vika ilmenee. Tarkista AC-johdot ja mittaa. Jos katsot johdotuksen olevan kunnossa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 44 verkkoon ei voi syöttää. Näyttöön tulee vaihe, jossa vika ilmenee. Tarkista AC-johdot ja mittaa. Jos katsot johdotuksen olevan kunnossa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 45 verkkoon ei voi syöttää. Näyttöön tulee vaihe, jossa vika ilmenee. Tarkista AC-johdot ja mittaa. Jos katsot johdotuksen olevan kunnossa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 46 verkkoon ei voi syöttää. Näyttöön tulee vaihe, jossa vika ilmenee. Tarkista AC-johdot ja mittaa. Jos katsot johdotuksen olevan kunnossa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 47 Mitattu verkkojännite on toleranssirajojen ulkopuolella. Tarkista AC-johdot ja mittaa. Jos katsot johdotuksen olevan kunnossa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 48 Verkkotaajuus on liian alhainen. Tämä vika voi liittyä verkkoon. Tarkista AC-johdot ja mittaa. Jos katsot johdotuksen olevan kunnossa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 49 Verkkotaajuus on liian korkea. Tämä vika voi liittyä verkkoon. Tarkista AC-johdot ja mittaa. Jos katsot johdotuksen olevan kunnossa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 50 EN 50160 mukainen verkkojännitteen mittaus on ylittänyt suurimman sallitun raja-arvon. Tämä vika voi liittyä verkkoon. Tarkista AC-johdot ja mittaa. Jos katsot johdotuksen olevan kunnossa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 57 Invertterin odotusaika vian jälkeen. Tämä teksti näytetään vain tiedotustarkoituksessa.
FS 58 Lämpötila laitteen sisällä oli liian korkea. Invertteri kytkeytyy pois päältä estääkseen laitteiston vahingoittumisen. Tarkista invertteri kuumenemisen tai jäähdytysrivien tukkeutumisen varalta ja korjaa tarvittaessa. Jos tämä ei korjaa ongelmaa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 59 Vika tapahtui itsetestauksen aikana. 1.) Sammuta laite DC-erottimella. 2.) Odota, kunnes näyttö on sammunut kokonaan. 3.) Kytke laite päälle DC-erottimella. Jos tämä ei korjaa virhettä, ota yhteyttä invertterihuoltoon
OS 60 Invertteri ei aloita syöttämistä verkkoon ennen kuin aurinkojännite laskee määritellyn arvon alle. Tarkista tasavirtajohdot ja mittaa. Jos katsot johdotuksen olevan kunnossa, ota yhteyttä invertterihuoltoon
OS 61 Ulkoinen raja Tehon säätö aktivoitiin verkko-operaattorin toimesta. Invertteri rajoittaa tehoaan. Tämä teksti näytetään vain tiedotustarkoituksessa.
OS 63 P(f)/taajuusriippuvainen tehon vähennys: Taajuusriippuvainen tehon vähennys aktivoidaan, kun BDEW (Saksan energia- ja vesiteollisuuden liiton) keskijännitedirektiivi tulee voimaan. Tehon alennus alkaa taajuudella 50,2 Hz. Tämä teksti näytetään vain tiedotustarkoituksessa.
OS 64 Lähtövirran rajoitus: Vaihtovirtaa rajoitetaan, kun määritetty maksimiarvo on saavutettu. Tämä teksti näytetään vain tiedotustarkoituksessa.
FS 67 Virtaosassa on vika. Ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 70 Tuuletin on viallinen. Silmämääräinen tarkastus: jäähdytyspiirin ilmansyöttö. Jos tukos ei korjaannu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 73 Itsenäinen tila havaittiin. Tämä teksti näytetään vain tiedotustarkoituksessa.
OS 74 Verkko-operaattori rajoittaa invertterin syöttötehoa. Tämä teksti näytetään vain tiedotustarkoituksessa.
OS 79 PV-generaattorin eristystä mitataan Tämä teksti näytetään vain tiedotustarkoituksessa.
FS 80 Eristysmittausta ei voida suorittaa, koska generaattorin jännite on liian epävakaa. Tämä teksti näytetään vain tiedotustarkoituksessa.
FS 81, 82, 83 Johtimessa on havaittu ylijännite. Sisäinen suojamekanismi on irrottanut laitteen suojatakseen sitä vaurioilta. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 84 Tasavirtapiirissä on havaittu jännitepoikkeama. Sisäinen suojamekanismi on irrottanut laitteen suojatakseen sitä vaurioilta. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 85 Tasavirtapiirissä on havaittu jännitepoikkeama. Sisäinen suojamekanismi on irrottanut laitteen suojatakseen sitä vaurioilta. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 86 Tasavirtapiirissä on havaittu ylijännitettä. Sisäinen suojamekanismi on irrottanut laitteen suojatakseen sitä vaurioilta. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 87,88,89 Johtimesta löytynyt virta on liian korkea. Sisäinen suojamekanismi on irrottanut laitteen suojatakseen sitä vaurioilta. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 93,94 Ohjauskortti on viallinen. Ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 95,96 Virtaosa on viallinen. Ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 97 Verkkoon on syötetty liikaa tehoa. Laitteen täydellinen irrottaminen. Ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 98 Sisäinen suojamekanismi on irrottanut laitteen suojatakseen sitä vaurioilta. Laitteen täydellinen irrottaminen. Ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 99 Sisäinen suojamekanismi on irrottanut laitteen suojatakseen sitä vaurioilta. Laitteen täydellinen irrottaminen. Ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 100 Laite on sammutettu, koska kotelon lämpötilat olivat liian korkeat. Tarkista välittömän ympäristön lämpötila ja vähennä sitä tarvittaessa.
FS 101 Yksikkö on sammunut epätodennäköisten sisäisten mittausarvojen vuoksi. Ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 102 Yksikkö on sammunut epätodennäköisten sisäisten mittausarvojen vuoksi. Ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 103 Yksikkö on sammunut epätodennäköisten sisäisten mittausarvojen vuoksi. Ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 104 Yksikkö on sammunut epätodennäköisten sisäisten mittausarvojen vuoksi. Ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 105 Yksikkö on sammunut epätodennäköisten sisäisten mittausarvojen vuoksi. Ota yhteyttä invertterihuoltoon
FS 106 Yksikkö on sammunut epätodennäköisten sisäisten mittausarvojen vuoksi. Ota yhteyttä invertterihuoltoon

10 000 MWh säästettyä energiaa

Säästimme 10 000MWh asiakkaidemme energiaa vuonna 2021

100% kasvu energiaratkaisuissa

Toteuttamiemme uusiutuvan energian projektien määrä kasvaa 100% / vuosi

2-10 vuoden takaisinmaksuaika

Toteuttamiemme energiaprojektien takaisinmaksuaika on n. 2-10 vuotta

90% Net promoter score (NPS)

Asiakkailtamme saamamme luottamus on meille kaikki kaikessa

Tilaa uutiskirje ja kuulet ensimmäisenä mitä uusiutuvan energian kentällä tapahtuu!

Lemkem #Energiapodium -uutiskirje on jokaisen kiinteistönomistajan ja päättäjän ykköslähde uusiutuvan energian saloihin ja viimeisimpiin käänteisiin.